Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Evenementen kalender

Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Categories
Bekijk per categorie
Search
Zoeken

Noorderplantsoen-volleybaltoernooi

Zaterdag 25 Juni 2016Hits : 267

Noorderplantsoen Volleybaltoernooi

Op 25 juni 2016 is het weer zover; het leukste volleybaltoernooi van Groningen. Het Noorderplantsoen-volleybaltoernooi is voor alle straat- en buurtgenoten, vrienden en mensen die het leuk vinden om een balletje te slaan op de groene (kinder) weide in het Noorderplantsoen. Tussen de wedstrijden door is er tijd om gezellig te kletsen, te eten en drinken of te luieren op het gras rondom de velden.

Voor de kinderen is er een springkussen en een (speel)tent aanwezig, waar je kind geschminkt kan worden. Ook is er voldoende speelgoed om lekker mee in het zand te spelen. Neem “the kids” dus gezellig mee!! Je blijft uiteraard wel zelf verantwoordelijk voor je kind...

Het Noorderplantsoenvolleybaltoernooi is een toernooi voor gemengde teams. Dit houdt in dat per team minimaal twee dames opgesteld moeten worden. Per team mogen maximaal twee spelers meedoen die jonger zijn dan 16 jaar. Dit jaar bestaat ook de mogelijk om je individueel aan te melden, dan zorgt de organisatie ervoor dat je tijdens het toernooi in een zogenaamd ‘gelegenheidsteam’ mee kan spelen.

Alvast een beetje opwarmen? Op woensdagavond 8, 15 en 22 juni staan er vanaf 19:00 uur netten klaar op de speelweide aan de Oranjesingel om ‘in te slaan’. Tijdens de clinic van een uur, leer je o.a. serveren, ‘pasen’ en/of smashen.

het laatste nieuws https://www.facebook.com/NoorderplantsoenVolleybalToernooi

Locatie : Noorderplantsoen
Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck
© 2016 | All rights reserved | e-mail Oranjebuurt