Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Activiteiten

Gemaakt op 20 april 2012
 
Beste Oranjebuurt bewoner/ster,
Zondag 10 juni 16.00 uur Oranjebuurt BBQ
 
Het bestuur van de Oranjebuurt Groningen organiseert voor de tweede keer de Oranjebuurt BBQ. Deze BBQ is voor alle bewoners van de Oranjebuurt. Na een lange koude periode zijn we er aan toe om naar buiten te gaan om elkaar weer eens gezellig op te zoeken. "Leer uw buur(t) kennen".

De vorige keer stond er spontaan een zwembad voor de kinderen en was de opkomst goed te noemen. Al met al erg gezellig. We hebben de grens voor dit jaar op max 100 deelnemers gezet. Meldt u dus snel aan. Voor eten* (BBQ van de keurslager) en drank* wordt gezorgd. Ook voor de kinderen.
 
Hoe meld ik me aan? Stuur een mail met naam/ telefoon/ email/ aantal personen (volwassenen/ kids) en adres voor 1 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Oranjebuurt
---------------------
* Wij geloven in de economie van het gunnen. U bepaalt dus zelf achteraf wat het u waard is geweest. Er staat een bus klaar.
 30 April 2012

Op 30 april staat de Oranjebuurt weer in het teken van Koninginnedag. Er is van alles georganiseerd: een feestelijke optocht, een vrijmarkt, leuke optredens, ponyrijden, lekkere hapjes en drankjes, en ga zo maar door… Er is voor elk wat wils!

Tamara & Frieds treden 30 april op! Ze spelen een mix van popo, maar ook voor kids (oa Gers Pardoel). Ze verschijnen twee keer. Om 11.00 uur en 12.30 uur op het middenterrein van het Nassauplein

 

Festiviteiten Koninginnedag 2012

  • 09.15 - 10.00 uur feestelijke optocht voor kinderen, ouders en voertuigjes. De optocht wordt begeleid door showband DOS uit Ulrum. DOE ALLEMAAL MEE!! Kom mooi verkleed! Dan kun je een vette prijs winnen!
  • 09.00 uur verzamelen. Showband DOS uit Ulrum stelt zich op het verharde basketbalveld in het Noorderplantsoen op. Verzamelen van de verklede deelnemers.
  • 09.15 - 10.00 uur optocht. Route: Noorderplantsoen, Oranjesingel, Oranjestraat, Koninginnelaan, J.W. Frisostraat (Prinsesseweg oversteken), J.W. Frisostraat, Amalia van Solmstraat, Graaf Adolfstraat, Wilhelminakade, Amalia van Solmstraat, Adelheidstraat (Prinsesseweg oversteken), Ernst Casimirlaan, Koninginnelaan, Nassaulaan, Nassauplein rond.
  • 10.00 uur prijsuitreiking en toast. Vette prijzen voor de mooist verklede optochtdeelnemers. En ranja, koffie met Groninger koek voor iedereen. Daarna een toast op de koningin. De showband speelt de volksliederen.
  • 10.00 -14.00 uur feest op het Nassauplein. hotdogs, ranja, koffie met Groninger koek, maar ook pony’s, muziekoptredens en natuurlijk de vrijmarkt!

 

Doe mee aan de CREAoranjePRIJS en win vette prijzen!!
Weet jij het publiek op tijdens Koninginnedag op het Nassauplein creatieve manier te vermaken? Dan maak je kans op een supervette prijs! Er is een prijs voor het meest creatieve meisje en jongen. De jury loopt vanaf 10.00 uur rond op het Nassauplein. Om 12.30 uur is de prijsuitreiking op het middenterrein.

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck
© 2016 | All rights reserved | e-mail Oranjebuurt